گزارش کارآموزی و کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی و کارورزی

گزارش کارآموزی و کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی و کارورزی

گزارش کارآموزی بررسی مدار برق سیستم مکش دستگاه اکسترودر کارخانه کیسه بافی خورجین گستر

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

دانلود گزارش کارآموزی بررسی مدار برق سیستم مکش دستگاه اکسترودر کارخانه کیسه بافی خورجین گستر

امروز نقش کلیدی صنعت پتروشیمی در توسعه اقتصادی کشورهای مختلف جهان بر کسی پوشیده نیست و نیاز روز افزون جوامع بشری به محصولات تولیدی آن، توجه کشورهای مختلف را به ایجاد کارخانه‌های تولیدی و جلب سرمایه به سمت پتروشیمی معطوف داشته است. یکی از مهمترین ویژگی‌های صنعت پتروشیمی بر ارزش افزوده بسیار بالای آن است. بدین معنی که با تغییرات شیمیایی و فیزیکی بر روی هیدروکربورهای نفتی و گازی می‌توان ارزش محصول را به میزان ده تا پانزده برابر افزایش داد. از دیگر ویژگی‌‌های پتروشیمی، تنوع محصولات آن در تأمین مواد اولیه هزاران کارگاه و کارخانه صنایع پایین دستی می‌باشد که از نظر اشتغال زائی کسب درآمدهای ارزی و قطع وابستگی نقش بسیار مؤثری در اقتصاد کشور دارد. از جمله طرح‌هایی بزرگی که در ایران به مرحله اجراء درآمده است می‌توان به پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) اراک، اصفهان، تبریز، ارومیه، خراسان، DPA رازی، کربن اهواز، متانول شیراز، خارک اشاره کرد. به طور کلی پتروشیمی در ساخت موادی نظیر لاستیکها، پلاستیکها، شوینده‌ها، چسبها، رنگها، سموم و لیاف مصنوعی که هر کدام مواد اولیه صدها مواد دیگر هستند، مورد استفاده قرار می‌گیرد و ما در اینجا به بررسی شرکت خورجین گستر که به تولید گونی پلاستیکی از محصولات پتروشیمی می‌باشد می‌پردازیم. اصولاً در کشور در حال توسعه‌ئی که افزایش و بهبود ظرفیت صنعتی را در رأس برنامه‌های بلند مدت خود قرار داده باشد، به زودی در می‌یابد که استاندارد کردن مشخصه‌ها و اندازه گیری و کنترل کیفیت محصولات یکی از اجزای اصلی برنامه‌های توسعه آن کشور می‌باشد. در بسیاری از این کشورها معمولاً محصولات تولید شده جهت مصرفی داخلی حتی با کیفیت پایین نیز به فروش رسانده می‌شود، زیرا اینگونه کشورها یا دارای بازار رقابتی هستند و یا اساساً فاقد آن می‌باشند. در چنین شرایطی بحث کیفیت صرفاً به صور شعار مطرح شده و از جایگاه واقعی خود برخوردار نمی‌باشد اما در صورت توجه به این واقعیت که رشد و شکوفایی اقتصادی در کشورهای مرهون توسعه صادرات آن کشور می‌باشد آنگاه صادرات به سادگی به اهمیت کاهش هزینه‌های تولیدی جهت رقابت در بازارهای منطقه‌ای یا جهانی پی می‌برد. مسلماً هیچ گونه تردیدی در اذهان یک ملت و به ویژه تولید کنندگان در مطلوب بودن کاهش هزینه‌ها وجود ندارد، ولی ممکن است در نظر برخی از آنها این واقعیت که بهبود یک کیفیت باعث کاهش هزینه‌ها و نه افزایشی می‌گردد، مورد تردیدی می‌باشد. در این صورت باید توجه داشت و اگر محصولی نتواند وظیفه خود را انجام دهد عمر کافی نداشته باشد، یا از ظاهر مناسبی برخوردار نباشد نه تنها بازارهای منطقه‌ای یا جهانی بلکه رضایت مشتریان داخلی خود را نیز از دست خواهد داد. بنابراین مفهوم گسترده کیفیت را رضایت و خواست مصرف کننده تعیین می‌کند، در این راستا هدف کنترل کیفیت تأمین یک سیستم مؤثر برای تمرکز اقدامات یک شرکت یا کارخانه در جهت ایجاد، حفظ و بهبود کیفیت محصول و انجام امور تولیدی، توزیع و خدمات در جهت اقتصادی ترین سطحی که به رضایت مصرف کننده منجر شود، می‌باشد. در برخورد سیستماتیک با مقوله کنترل کیفیت نشده و بیشتر به جنبه‌های فنی موضوع و آن هم به طور ناقص نظیر ابزار و تجهیزات اندازه گیری، فرامین اندازه گیری، دستگاه‌های خاص آزمایشگاهی و … توجه گردیده است. اگر چه نمی‌توان و نباید فکر این جنبه به عنوان بخشی از یک سیستم کنترل کیفیت گردید و همواره باید توجهی خاص به آن و مراحل تکامل آن به مبذول داشت اما عدم توجه به سایر بخشهای این سیستم نظیر سازماندهی، ثبت اطلاعات، تکنیکهای آماری و … اهداف اساسی مذکور خواهد گردید. معمولا در صنایعی که توجه کمی به کنترل کیفیت می‌شود، اولین تأیید در این مورد تمرکز دقیق بر روی برنامه ریزی بازرسی، روشهایی برای علامت گذاری و هزینه یابی اقلام رد شده، سیستم مورد نیاز جهت بازاریابی محصولات معیوب و … می‌باشد. در کارخانه‌هایی که قبلاً وظایف بازرسی تعریف و به مورد اجاره درآمده است اولین مرحله بنیان وظایف پیشگیری می‌باشد، که شامل مطالعه اقتصادی وضعیت، مشکلات هماهنگی، فرهنگ کیفیتی، تحلیل سوابق و استفاده از برخی ابزارهای آماری ساده می‌شود. یک سیستم پیشرفته کنترل کیفیت آماری قادر به ثبت نتایج درخشان است ولی اولین مرحله در کارهای کیفیتی نمی‌باشد. ابزارهای آماری مورد استفاده باید متناسب با سطح توسعه فنی غالب در کارخانه باشد. وقتی کارهایی از قبیل موارد فوق انجام و متداول گردیده، استفاده از روشهای آماری پیشرفته نظیر نمودارهای کنترل، گرسیون، تحلیل واریانس و … می‌تواند آغاز گردد. سیستمی که در حال حاضر در خط تولید این کارخانه مشغول به کار است تقریباً سیستم کاملی است و این سیستم با در نظر گرفتن نوع محصول، تعداد و اندازه ماشین آلات و تعداد کارگران پیاده شده و چون تقریباً برای یک محصول استفاده می شود و همین سیستم مناسب می باشد، مگر زمانی که بنا به دلایلی اعم از ورود تکنولوژی جدید با تغییر در نوع تولیدات و غیره، مدیریت کارخانه مشغول بخواهد سیستم کارخانه را عوض کند. این سیستم که مخلوطی سیستمهای تولید خطی (پیوسته) و تولید کارگاهی می باشد. در طی این چند سال که از عمر کارخانه می گذرد نتیجه خوبی داشته و با تغییرات جزئی رو به تکامل و بهسازی می باشد.
  پروژه کارورزی در کارگاه کیسه بافی

فهرست مطالب

فصل اول :مقدمه
فصل دوم: معرفی سازمان
تاریخچه
موقعیت جغرافیایی
مأموریت
کارگاه
فرآیند تولید سفارشی یا کارگاهی
معرفی بخش‌های مختلف سازمان (بر مبنای ساختار)
تولیدات
تجهیزات و ماشین آلات
مواد اولیه مصرفی
مشتریان محصولات
علامت مشخصه
اصطلاحات فنی
فصل سوم :توصیف وضع موجود
فصل چهارم: سیستم مکش دستگاه الکسترودر
مشخصات کلی دستگاه اکسترودر
طریقه‌ی ذوب شدن مواد
تغذیه دستگاه
مشخصات مدار قدرت
عملکردها موتورهای مکش
منبع تغذیهDC مدار سیستم مکش
اتوماسیون
نحوه‌ی تنظیم چشمی‌های خازنی نرمال open
شیر برقی هوا جهت مکش
سیستم حفاظتی مدار
علامت اختصاری سیستم مکش
فصل پنجم: نمونه‌هایی از نقشه برق دستگاه مکش
فصل ششم: نتایج و پیشنهادات
معرفی سیستم پیشنهادی
بحث حفاظت صنعتی
بحث انبارداری
بازاریابی صنعتی و اهمیت آن در تولید
خلاصه نتایج و یافته‌ها
فصل هفتم : پیوست و ضمائم

دانلود پروژه کار آموزی بررسی مدار برق سیستم مکش دستگاه اکسترودر کارخانه کیسه بافی خورجین گستر

بررسی مدار برق سیستم مکش دستگاه اکسترودر کارخانه کیسه بافی خورجین گسترسهامی خاص گزارش کارآموزی رشته مهندسی برق کار آموزی در کارخانه کیسه بافی



گزارش کارآموزی رنگ و ترکیب در گرافیک

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

دانلود گزارش کارآموزی رنگ و ترکیب در گرافیک

دنیائی که ما آن را نظاره می‌کنیم از دو عنصر مهم تجسمی تشکیل شده است. این دو عنصر عبارتند از: فرم‌ «شکل» و رنگ، که هر کدام لازم و ملزوم یکدیگرند. هر موجودی که در این دنیا به چشم می‌خورد، ابتدا از لحاظ شکل و اندازه احساس می‌گردد، سپس درحالی که دارای پوششی از رنگ است مورد توجه قرار می‌گیرد. درعین حال رنگ علامت مشخصه هر شیئی طبیعی است، چنانکه یک گل سرخ به خاطر رنگش از دور جلب توجه می‌کنند و نظر بیننده را به خود معطوف می‌دارد و یک میوه رنگی، با رنگش اعلام می‌کند که رسیده است یا نارس می‌باشد. زمانی که به سطح فلزات نگاه می‌کنیم، با توجه به رنگ آنها می‌توانیم جنس و حتی وزن آنها را احساس نمائیم. هر وقت به رنگ قرمز آهن گداخته نظر می‌اندازیم، به صورت طبیعی از لمس کردن آن خودداری می‌نمائیم. رنگ قرمز که نمایشگر رنگ آتش است، نمایانگر خود نیز هست، بنابراین ملاحظه می‌کنیم که عنصر رنگ در دو مورد جداگانه، مفهوم و ارزش متفاوتی پیدا می‌کند. ملاحظه می‌کنیم که اهمیت رنگ در زندگی انسان اگر بیش از شکل و فرم نباشد، کمتر از آن نیست. معمولاً در آموزشگاه‌ها، از طریق آموزش هندسه و اندازه‌ها، توجه دانش آموزان را به شکل‌ها و فرم‌های طبیعت متوجه می‌سازند.درباره فرم‌های هندسی از جمله دایره، مربع، مثلث وروابط بین آنها آموزش‌هایی داده می‌شود و حجم‌های هندسی مورد مطالعه قرار می‌گیرند و تعادل و توازن شکل‌ها در نظر گرفته می‌شوند، یا اینکه با دانش «پرسپکتیو» آشنا می‌گردند، و با سطح و حجم آشنایی به دست می‌آورند، لیکن کمتر به رنگ و نقش و اهمیت آن در زندگی انسان توجه داده می‌شود. دنیائی که ما ناظر آن هستیم، پوشیده از رنگ است. رنگ برای فرد عالم، همانند هنرمند حائز اهمیت است. برای همه مردم نیز لازم است که به این پدیده با دقت خاصی توجه شود و دسته بندی‌هایی انجام پذیرد. رؤیت رنگها همواره در رابطه با ( طبیعت اشیاء) و (چگونگی تابش نور) و ( وضعیت عضو بینائی) است و باید که در همه حالات، خصوصاً در زمانی که رنگها را تجزیه و تحلیل می‌نمائیم به سه نکته فوق توجه کافی بنمائیم. در تزیین فضاهای تزئینی، در معماری، در مهندسی برق، در زمینه‌تبلیغات، در عالم سینما، برای فرد عادی در تفرجگاه، برای هنرمند در کارگاه، داشتن هشیاری و حساسیت لازم به رنگها ضروری است. باید به رنهای اولیه، ثانویه، ثالث، به رنگهای مکمل وقوانین ترکیب رنگها، به تضاد رنگ مایه‌‌ها و دایره و کره رنگ توجه کافی نمود و برای ارزیابی رنگها، آنها را از نظر توزیع سطوح رنگ، درخشش آن و کیفیت هر رنگ و ابعاد و سطوح آنها مورد دقت قرار داد.
  گزارش کارآموزی رنگ و ترکیبها در گرافیک

فهرست مطالب

مقدمه
چند رنگ پرکاربرد
بازتاب های رنگ
رنگ‌بندی
قرمز
زرد
سبز
آبی
بنفش
قهوه‌ای
سفید
سیاه
رنگ‌های گرم
رنگهای سرد
رنگ‌های زنده
رنگ‌های مرده یا کدر و یا کلی
رنگ‌های روشن
رنگ‌های تیره
ترکیب ‌های تهاجمی
ترکیب‌های آرام
ترکیب‌های خون گرم و مهیج
ترکیب‌های خون سرد وطیبعی
ترکیب‌های منطقی گرم
ترکیب‌های منطقی سرد
ترکیب‌های جوان
ترکیب های زنانه
ترکیب‌های شگفت انگیز
فهرست منابع
رنگ و ترکیب‌ها در گرافیک

دانلود پروژه کار آموزی رنگ و ترکیب در گرافیک

رنگ و ترکیبها پروژه کارورزی در گرافیک



گزارش کارآموزی شرکت پرورشگاه ماهی قزل آلا

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد

دانلود گزارش کارآموزی شرکت پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان

رشد بی رویه جمعیت در سالهای اخیر و نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی از یک طرف و رو به اتمام بودن منابع غذایی قابل دسترس از طرف دیگر توجه به این موضوع که در حال حاضر بسیاری از مردم دنیا با کمبود مواد غذایی روبرو می باشند باعث شده در کشور ما نیز با توجه به رشد جمعیت و محدود بودن منابع آبی و از طرفی رو به کاهش بودن منابع دریایی، شرکت سهامی شیلات ایران را برآن داشت که پرورش ماهی را در آبهای داخلی جدی گرفته و امکانات خود را در جهت افزایش تولیدات داخلی به کار گیرد. پرورش موفق و پایدار آبزیان اعم از ماهیان وسخت پوستان بستگی به پیش بینی غذای کافی، روابط زیست محیطی و نیز ملاحظات اقتصادی، تهیه و دسترسی به غذا دارد. امروزه به طور میانگین در حدود یک درصد انرژی، ۵ درصد کل پروتئین و ۱۴ درصد پروتئین حیوانی مردم از ماهی تأمین می شود که این ارقام روند صعودی داشته و مصرف آبزیان رو به گسترش است. بازده تبدیل غذا به گوشت در ماهی بسیار بالا است در پرورش ماهی بازده تبدیل پروتئین به پروتئین ماهی (کیلوگرم پروتئین در غذا برای تولید یک کیلوگرم پروتئین ماهی) نسبت به جوجه های گوشتی و سایر حیوانات خونگرم بیشتر است. از نظر پراکنش جغرافیایی گوشه های مختلف آزاد ماهیان توسط بشر به نواحی دور از زیستگاه طبیعی اصلی انتقال داده شده اند. منشاء نسل قزل آلای رنگین کمان کالیفرنیای آمریکاست ولی در حال حاضر در تمامی نقاط جهان که آب مناسب برای زیست این ماهی وجود دارد، گسترش یافته است. توسعه و ترقی روزافزون پرورش آزاد ماهیان منجر به انتقال ماهی آزاد اقیانوس اطلس از سواحل شرقی آمریکای شمالی به سواحل غربی آن و حتی کشورهایی نظیر آفریقای جنوبی، تانزانیا و استرالیا گردیده است

فهرست مطالب

قزل آلای رنگین کمان
رشته تکنولوژی شیلات
فصل اول
مقدمه
۱- تعریف ماهیان سرد آبی
۲- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان
۲-۱- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری
۲-۲- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان
۲-۳- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش
۲-۳-۱- دهان
۲-۳-۲- حلق
۲-۳-۳- مری
۲-۳-۴- معده
۲-۳-۵- روده
۳- شرایط محیطی
۴- تعریف علم تغذیه
۵- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان
۶- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش
۶-۱- غذای تر
۶-۱-۱- ترکیب غذای تر
۶-۲- غذای مرطوب
۶-۳- غذای خشک
۷- تغذیه بچه ماهیان
۸- مقدار غذادهی
۹- زمان و دفعات غذادهی
۱۰- کیفیت غذا
۱۱- روش های تغذیه
۱۲- فرموله نمودن ترکیبات غذایی
۱۳- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه
۱۳-۱- فرم بیومتری
فصل دوم
۱۴- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان
۱۴-۱- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن
۱۴-۱-۱ احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان
۱۴-۲- پروتئینها
۱۴-۲-۱- کیفیت پروتئین
۱۴-۲-۲- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها
۱۴-۲-۲-۱- پودر ماهی fish meal
۱۴-۲-۲-۲- پودر گوشت و خون blood and meat meat
۱۴-۲-۲-۳- پودر خون blood meat
۱۴-۲-۳- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی
۱۴-۲-۳-۱ کنجاله تخم پنبه
۱۴-۲-۳-۲- کنجاله سویا
۱۴-۲-۳-۳- کنجاله آفتابگردان
۱۴-۲-۳-۴- کنجاله بادام زمینی
۱۴-۲-۳-۵- پروتئین تک سلولی Single cell protein
۱۵-۱- احتیاجات چربی قزل آلا
۱۶-۱- کربوهیدرات ها یا قندها
۱۷-۱- ویتامینها
۱۸-۱- بیماریهای بچه ماهیان
۱۸-۱-۱ گرسنگی
۱۸-۱-۲- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)
۱۸-۱-۳- مشکلات آبششی
۱۸-۲- خراشیدن
۱۸-۳- آفتاب سوختگی
فصل سوم
جدول های غذادهی
نتیجه گیری
فهرست منابع

دانلود پروژه کار آموزی شرکت پرورش ماهی قزل آلا




گزارش کارآموزی مکانیک،آشنایی با سیستم هیدروپنوماتیک زانتیا و xm

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

دانلود گزارش کارآموزی آشنایی با سیستم هیدروپنوماتیک زانتیا و XM

در این مقاله به معرفی اصول اولیه کارکرد و طرح کلی سیستم پنوماتیکی، ترمز و سیستم فرمان خودروهای زانتیا می پردازیم. این مقاله هم برای نمایندگان سیتروئی و هم متخصصان سیتروئن مفید خواهد بود. وظیفه سیستم تعلیق در یک خودرو جلوگیری از انتقالات تکان ها و نوسانات ناشی از سطح جاده به بدنه خودرو به منظور راحتی سرنشین و رانندگی مطمئن می باشد. جهت کسب بهترین نتیجه سیستم تعلیق باید نرم و انعطاف پذیر باشد. که بدین ترتیب امکان حرکت بیشتری برای چرخ ها فراهم می شود. از سوی دیگر برای پایداری بیشتر خودرو، در تماس باقی ماندن چرخها با سطح جاده و نیز کنترل نوسانات در هنگام حرکت بر روی سطوح ناهموار ضروری می باشد. در سیستم های متداول تعلیق مکانیکی، برآورده کردن تمام این شرایط مشکل می باشد. در خودروی زانتیا فنر لول و کمک فنر با یک گوی هیدروپنوماتیکی جایگزین شده است. اساس کار سیستم هیدروپنوماتیک، همانطور که از نام آن بر می آید بر پایه دو جزء اصلی آن یعنی یک گاز و یک مایع قرار دارد و این نکته مهم به خاطر داشته باشید که یک گاز تراکم پذیر بوده و در حالی که یک مایع غیر قابل تراکم است. در سیستم هیدروپنوماتیک CITROE از Nitrogen به عنوان گاز و از روغن LHM به عنوان مایع سیستم استفاده شده است. کلمه LHM به اختصار به معنای مایع هیدرولیک معدنی یا Liquide Hydraulique Mineral می باشد. این ماده یک مایع یا روغن هیدرولیکی سبز رنگ بوده که آب را به خود جذب نمی کند. یک دیافراگم از جنس لاستیک مصنوعی، گاز را از مایع در داخل گوی تعلیق جدا کرده و گوی توسط یک پیستون و سیلندر به چرخ متصل می گردد. این گاز همانند یک فنر در سیستم های معموی مکانیکی عمل می کند. هنگامی که باری بر روی خودرو قرار می گیرد گاز مشابه فنر متراکم شده و حجم آن کاهش می یابد و هنگامی که بار برداشته می‌شود گاز منبسط شده و سیستم به وضعیت اولیه خود باز می‌گردد. چنانچه بخواهیم ارتفاع خودرو پس از قرار دادن بار بر روی آن ثابت باقی بماند می بایست مقداری روغن اضافی با فشار بالا به سیستم تزریق گردد. بنابراین با کم یا زیاد کردن مقدار روغن سیستم می توان ارتفاع خودرو را در حد مطلوب نگه داشت تا بدین ترتیب ملزومات یک رانندگی راحت و مطمئن تأمین شود. قسمتی که این وظیفه را بر عهده دارد تصحیح کننده ارتفاع (Height Corrector) نام دارد. یک تصحیح کننده ارتفاع در جلو و یکی دیگر در عقب خودرو تعبیه شده است. این شیرهای روغن اضافی به گوی وارد یا از آن خارج شده و به مخزن باز گردد. هنگامی که خودرو در ارتفاع (Normal) صحیح خود می باشد. هیچ روغنی در شیرها جریان نمی یابد. چنانچه بار خودرو کاهش یابد و هرمی که متصل به تصحیح کننده ارتفاع است سوپاپ آن را حرکت داده و اجازه می دهد که روغن از گوی باز گشته و ارتفاع تصحیح شود و در حالت عکس هنگام قرار گرفتن بازی در خودرو سوپاپ مربوطه در جهت عکس حرکت کرده و موجب جریان یافتن روغن تحت فشار به داخل گوی شده و ارتفاع افزایش می یابد. یک مکانیزم تأخیر دهنده در تصحیح کننده ارتفاع قرار دارد تا از عکس‌العمل سریع جلوگیری کرده و موجب نرم عمل کردن سیستم و نیز راحتی سرنشینان گردد. سیستم تعلیق همچنین شامل یک اهرم یا تنظیم کننده دستی ارتفاع بوده که بوسیله آن می توان ارتفاع خودرو را تغییر داده و آن را در حد بالاتری به عنوان مثال برای حرکت در جاده‌های ناهموار قرار داد. این تنظیم کننده همچنین دارای دو حد نهایی ارتفاع می باشد که حد بالایی صرفاً برای تعویض چرخ و حد پایینی جهت انجام تعمیرات سیستم مورد استفاده قرار می گیرد. در سیستم های تعلیق معمولی نظیر سیستم تعلیق خودروی سارا از کمک فنر یا دامپر به منظور کنترل نوسانات چرخ ها و بدنه استفاده می‌شود. این وظیفه در سیستم های هیدروپنوماتیکی توسط جزئی از گوی تعلیق انجام می گیرد. کارآموزی مکانیک
تعویض پروژکتورهای داخل سپر جلو : ابتدا دو عدد پیچ T20 را که در هرطرف ۱ عدد است را باز کرده، سپس پیچهای ۱۰mm را که در هر طرف ۱ عدد است را باز کرده و پیچهای زیر سپر، بعد از این مراحل سپر را کشیده و در می‌آوریم، پروژکتورهای در داخل سپر با سه عدد پیچ ۱۰mn مهار شده‌اند که یک عدد از آنها به صورت کشویی می‌باشد، با باز کردن آن‌ها پروژکتورها جدا شده و برای جداسازی کامل آنها موکت آنها را هم بیرون می‌کشیم، برای بستن سپر هم ابتدا سپر را بر روی هدایت کننده‌های سپر که در طرفین قرار دارند گذاشته و فشار می‌دهیم و بعد شروع به بستن پیچهای باز شده می‌نمائیم.
تعویض پمپ هیدرولیک : ابتدا قاب E.C.U را باز کرده و آن را کنار می‌گذاریم سپس تسمه را جدا کرده و با آلن ۶mn پیچ پولی را بازکرده تا پمپ آزاد شود بعد پیچهای لوله‌های روغن را باز کرده که یکی از این لوله‌ها روغن مربوط به فرمان هیدرولیک را تامین می‌کند و دیگری روغن کل مداد را، این پمپ یک پمپ ۸ سیلندر می‌باشد که ۶ سیلندر آن در اختیار فرمان هیدرولیک قرار دارند و ۲ سیلندر آن متعلق به مجموعه مدار می‌شود.
از عیب‌های عمده آن نشتی می‌باشد که در بیشتر اوقات با تعویض اورینگ‌های مربوط که یکی سبز رنگ و دیگری مشکی رنگ است این عیب برطرف می‌شود. اما زمانی که نشتی به دلیل خورده شدن نشیمنگاه اورینگ‌ها بیش از حد باشد که با تعویض اورینگ‌ها نمی‌توان نشتی را برطرف کرد باید کل مجموعه پمپ هیدرولیک را تعویض کرد که این مورد هم بسیار شایع است.
تعویض تسمه تایمینگ : ابتدا چرخ جلو راست را باز کرده، کاورهای دور گلگیر را جدا کرده، سپس دو عدد مهره روی قاب تسمه تایمینگ را باز کرده و بعد از آن ۵ عدد T25 را از روی قاب تسمه تایمینگ باز می‌کنیم، حالا دسترسی به تسمه پیدا می‌کنیم، برای درآوردن تسمه با قرار دادن یک دسته بوکس تسمه سفت کن را برطرف کن جلو می‌کشیم تا تسمه آزاد شود، توجه می‌کنیم قبل از بیرون آوردن تسمه ابتدا موتور را در وضعیت تایم قرار می‌دهیم به این صورت که از مادگی پولی ۵ دندانه به بالا شروع به شمارش می‌کنیم که باید دندانه پنجم روبروی شاخص قرار گیرد بعد از اینکه این کار را انجام دادیم تسمه تایم را از جای خود بیرون می‌آوریم.
تعویض شمع‌ها : ابتدا سوکت کوئل دوبل را بیرون کشیده سپس با باز کردن ۶ عدد پیچ T30، کوئل دوبل را از جای خود بیرون آورده و دسترسی به شمع‌ها پیدا می‌کنیم، حالا برای باز کردن شمع از بکس شمع با اندازه ۱۶mn استفاده می‌کنیم. مراحل بستن همانند باز کردن آن می‌باشد.
تعویض سیستم ترمز دستی : ابتدا چرخه‌ها را باز کرده سپس سر کابل را از نگهدارنده آن که روی کالیپر است جدا می‌کنیم بعد نگهدارنده سیستم ترمز دستی که زیر اتاق با دو پیچ ۱۰ مهار شده را باز می‌کنیم و هر دو سیم را از جای خود بیرون می‌آوریم. قابل توجه است که کابل‌ها هر دو سیم را از جای خود بیرون می‌آوریم. قابل توجه است که کابل‌ها هر دو به یک اندازه بیشتر بلکه اندازه بزرگتر برای چرخ جلو راست است که در قسمت بالایی نگهدارنده سیم ترمز دستی نصب می‌شود و دیگری که کوتاه است برای چرخ سمت چپ است و در قسمت پائینی نصب می‌شود. در ضمن ترمز دستی زانتیا بر خلاف سایر خودروها بر روی چرخهای جلوی آن نصب گردیده.
دلیل نصب ترمز دستی زانتیا بر روی چرخهای جلو : این خودرو چون مجهز به سیستم تنظیم ارتفاع می‌باشد به همین دلیل در هنگام تغییر ارتفاع محور عقب این خودرو حرکت چرخشی حول محور انجام می‌دهد و به همین دلیل نمی‌توان ترمز دستی را روی چرخهای عقب نصب کرد چون مانع بالا و پائین رفتن عقب خودرو می‌شود.

فهرست مطالب

آشنایی با سیستم هیدروپنوماتیک زانتیا و XM
گزارش کار
مقدمه
اساس کار سیستم
سیستم فرمان هیدرولیک
لوله‌های هیدرولیک Hydraulic Pipes
شیر اطمینان Safety Valve
سیستم تعلیق
تصحیح کننده های ارتفاع Height Correctors
شیر ضد نشست Auto-Sinking Valves
سیستم ترمز Braking System
سیستم فرمان هیدرولیک Power Assisted Steering
منابع
نقشه‌های مدارات هیدرولیکی و الکتریکی زانتیا

دانلود گزارش کارآموزی مکانیک،آشنایی با سیستم هیدروپنوماتیک زانتیا و xm

 آشنایی با سیستم هیدروپنوماتیک زانتیا و XM



گزارش کارآموزی صنایع شیمیایی کارخانه نوشابه سازی

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه نوشابه سازی زمزم صنایع شیمیایی

آشامیدنی‌ها به طور کلی مواد غذایی هستند که برطرف کننده نیازهای غذایی نیستند، بلکه از آنها برای رفع عطش و مقداری هم محرک هستند، مثل چای و قهوه در یک دسته‌بندی کلی نوشابه‌ها به سه دسته تقسیم می‌شوند:
۱٫ آشامیدنی‌های غیرگازدار محرک
۲٫ نوشابه‌های غیرالکلی
۳٫ نوشابه‌های الکلی
دسته اول شامل: قهوه، چای، آشامیدنی‌های کاکائویی و شکلاتی
دسته دوم: آب‌های معدنی و چشمه، آب میوه، شربت و لیمونادها
دسته سوم: آب جو و شراب
آشامیدنی‌ها از اهمیت زیادی در صنعت برخوردار هستند، چون حاوی بسیاری از مواد مغذی مثل ویتامین‌ها هستند که تابع قوانین مربوط به مواد غذایی هستند و از سوی دیگر این فرآیندها در حجم زیادی به مصرف می‌رسند. یک نوشتابه سبک عمدتاً شامل آب، شکر، ترکیبات طعم دهنده یا آب میوه و سایرا فزودنی‌هاست. طعم و مزه محصول نهایی یکی از فاکتورهای بسیار مهم در تولید اینگونه نوشابه‌هاسا که توسط تعادل بین اسیدیته، شیرینی، شفافیت، وجود طعم دهنده، عطر کوورت Tarbidity‌ و تازگی محصول مشخص می‌شود.
کیفیت محصول نهایی به عوامل زیر بستگی دارد:
۱٫ آب مصرفی: که حضو املاح در طعم نوشابه اثر می‌گذارد. به همین دلیل آب مورد نیاز در صنعت نوشابه‌سازی می‌بایست تصفیه شده و املاح مضر و غیرضروری آن حذف شود.
۲٫ کیفیت قند: یک نوشابه معمولی شامل ۱۱-۹درصد قند است که به صورت ساکاروز و قند اینورست Inversugar، گلوکز، فروکتوزات به نوشابه‌های رژیمی قند مصنوعی می‌زنند.
۳٫ افزودن اسیدهای خوراکی: ‌اسید سیتریک و تارتاریک، اسانس‌ها و عطرها.
۴٫ مقدار CO2: اکثر لیمونات‌ها حاوی ۸-۴ گرم CO2 در لیتر هستند. وجود CO2 در محصول نهایی باعث تازگی نوشابه می‌شود و به علت خاصیت Buctriocide باعث افزایش مدت زمان نگهداری نوشابه می‌شود.
۵٫ استفاده از سایر افزودنی‌ها: مثل افزودن عوامل ایجاد کوورت.
تاریخچه و معرفی شرکت: شرکت زمزم گرگان در سال ۱۳۵۲ با سرمایه بخش خصوصی در داخل شهر گرگان تاسیس شد. در ابتدا محصولاتش را با نام پپسی به بازار عرضه کرد. با شروع انقلاب، مدیریت مجموعه تغییر یافته و در حال حاضر وابسته به بنیاد جانبازان می‌باشد.
قرار گرفتن شرکت در داخل شهر گرگان و عدم وجود سیستم تصفیه فاضلاب مناسب، باعث شد که سازمان حفاظت از محیط زیست پساب خروجی شرکت را به عنوان یکی از آلوده ‌کننده‌های آب دریای خزر به حساب آورد تا اینکه در سال ۱۳۷۷ مطالعات مقدماتی برای انتقال کارخانه از داخل شهر به مکان فعلی، یعنی در کیلومتر ۸ جاده گرگان ـ گنبد، ابتدای روستای اصفهانکلاته آغاز گردید و به تدریج با انتقال دستگاه‌ها از سال ۱۳۷۸ به بعد و نهایتاً در اردیبهشت ۱۳۷۹، عملیات انتقال به اتمام رسید و کارخانه در مکان ذکر شده شروع بکار نمود.
محصولات این شرکت عبارتند از: انواع نوشابه‌های گازدارد با طعم پرتقالی، کولا، لمون لایم، آب آشامیدنی، انواع نوشابه‌های رژیمی (با طعم پرتقالی و کولا)، دوغ گازدار و بدون گاز.
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه نوشابه سازی زمزم صنایع شیمیایی
پروژه کار آموزی رشته صنایع شیمیایی کارخانه نوشابه‌سازی زمزم

فهرست مطالب

مقدمه

تاریخچه و معرفی شرکت

آب

تصفیه‌خانه آب

تانک گچ‌گیرخانه

خط تولید

طرز تهیه نوشابه در ظروف PET 5/1 لیتری

طرز تهیه نوشابه در ظروف PET 300 سی‌سی

عصاره

آزمایشات شیمیایی

آزمایشات مربوطه به تصفیه‌خانه آب

تصفیه فاضلاب

ویژگی نوشابه‌های گازدار

این گزارش کارآموزی شامل فایل ورد و پاورپوینت می باشد

فایل ورد ۳۷ صفحه و فایل پاورپوینت ۴۳ صفحه می باشد

دانلود گزارش کارآموزی صنایع شیمیایی کارخانه نوشابه سازی